Ons team

01

HoofdKenmerken

Medewerkers & Bedrijfsmotto

Door al meer dan 35 jaar actief te zijn in de automotive branche is Jawie Autoparts een gerenommeerd bedrijf als het gaat om jong gebruikte auto onderdelen voor alle merken en type voertuigen. Zo bestaan onze dagelijkse activiteiten uit het demonteren van sloop en schadeauto’s, het inkopen van schadevoertuigen en/of handelsauto’s met als laatst het verkopen van auto materialen en de bijbehorende accessoires. Daarnaast beschikt Jawie Autoparts over een team met meerdere professionals die zich richten op particulieren, schadeherstelbedrijven, garagebedrijven, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen.

35 Jaar ervaring

Jawie Autoparts is een toekomstgericht familiebedrijf en behoort al 35 jaar tot een begrip in de demontage branche.

Klantgericht handelen

Door een schat aan ervaring denken wij altijd mee uit het oogpunt van de klant met oplossingen op maat.

Kwalitatieve onderdelen

Alle onderdelen van Jawie Autoparts worden onderworpen aan een uitvoerige kwaliteitsinspectie.

Wie zijn wij?

Vanuit de basis is Jawie Autoparts een toekomstgericht familiebedrijf waarbij duurzaamheid en een heldere visie hoog in het vaandel staan. Vanuit dit oogpunt streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteitsnormen, met als resultaat dat Jawie Autoparts tot een serieuze partner in de autodemontage branche behoord.

Tevreden klanten 95%
Behaalde doelen 80%
Concurrerende prijzen 100%
02

Onze Kracht

Bedrijfsmotto

Door een transparante manier van werken en een no nonsense mentaliteit komt u bij Jawie Autoparts nooit voor verrassingen te staan. Zo staan wij garant voor soepele garantievoorwaarden, snelle leveringsvoorwaarden en het eenvoudig retourneren van onderdelen.

Door onze interne lijnen kort te houden met betrekking tot de werkplaats en de afdeling verkoop kunnen wij snel en daadkrachtig schakelen. Hierdoor beschikt u als klant zijnde altijd over de juiste informatie en worden de door u bestelde onderdelen binnen 24 uur geleverd.

Door een schat aan ervaring in de autodemontage branche handelen onze medewerkers vanuit hun gevoel en bevindingen. Zo zoeken wij altijd naar een oplossing op maat en overwinnen wij elk opstakel. Deze bedrijfspolicy heeft er ook voor gezorgd dat Jawie Autoparts een grote klantenkring heeft opgebouwd in de loop der jaren.

03

Maak kennis met

Ons team

Directie & Medewerkers van
Jawie Autoparts
Wiellie Gerrits
Wiellie Gerrits
Wiellie Gerrits
Jackie Lijbers
Jackie Lijbers
Jackie Lijbers
Tonny Koenen
Tonny Koenen
Tonny Koenen
04

Waarom Jawie?

Recensies

Boy Geenacker

Boy Geenacker

Bron: Google

Super service geweldig zoals het er nu al uit ziet na de verbouwing ben benieuwd als het volgende keer alles af is 3.0 demontage. Kortom, mooi bedrijf!

Geert Braaksma

Geert Braaksma

Bron: Google

Heb onlangs een versnellingsbak en een motorblok gekocht bij dit bedrijf. Uitstekende service en een prachtig bedrijf. Zeker een aanrader en ga zo door!