Ons bedrijf

01

Wie zijn wij?

Aantal feiten over ons

Algemene informatie

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

In 1982 hebben zakenpartners Bart Gerrits en Sjaak Lijbers de handen ineen geslagen met het opzetten van autodemontage en sloopbedrijf Jawie Autoparts. Vanaf het begin lag de focus op het demonteren van jong gebruikte auto onderdelen en het inkopen en verkopen van sloopauto’s en demontage voertuigen. In relatief korte tijd groeide Jawie Autoparts uit tot een bedrijf met meer dan 25 werknemers op 2 verschillende bedrijfslocatie in de plaatsen Wijchen en Beuningen. In 2006 herhaalde de geschiedenis herhaalt zich en traden beide zoons, Jackie Lijbers en Wiellie Gerrits in dienst bij Jawie Autoparts.

Inmiddels 35 jaar later is Jawie Autoparts uitgegroeid tot een toekomstgericht familiebedrijf met een succesvol demontagebedrijf en een autobedrijf dat zich richt op het verkopen van jong gebruikte occasions in diverse prijsklassen.

Anno 2018 hebben de opvolgers Jackie Lijbers en Wiellie Gerrits wederom de handen ineen geslagen en zijn inmiddels gestart met de bouw van een compleet nieuw bedrijfspand. Naast de fysieke verkoop van auto onderdelen heeft Jawie Autoparts zich met name gericht op e-commerce marketing. Zowel op locatie als in de vernieuwde webshop kunt u terecht voor onderdelen van alle merken en modellen tegen concurrerende tarieven. Kortom, bent u op zoek naar originele auto onderdelen dan kan u simpelweg niet om Jawie Autoparts heen!

02

Video impressie

Jawie

Algemene bedrijfsimpressie van
Jawie Autoparts
03

Wat wij doen

Onze werkzaamheden

04

Waarom Jawie?

Recensies

Boy Geenacker

Boy Geenacker

Bron: Google

Super service geweldig zoals het er nu al uit ziet na de verbouwing ben benieuwd als het volgende keer alles af is 3.0 demontage. Kortom, mooi bedrijf!

Geert Braaksma

Geert Braaksma

Bron: Google

Heb onlangs een versnellingsbak en een motorblok gekocht bij dit bedrijf. Uitstekende service en een prachtig bedrijf. Zeker een aanrader en ga zo door!

05

Onze Merken

Meer dan 40.000 onderdelen op voorraad