Jawie Autoparts

Over ons

Bedrijfsgeschiedenis

In 1982 hebben zakenpartners Bart Gerrits en Sjaak Lijbers de handen ineen geslagen met het opzetten van autodemontage en sloopbedrijf Jawie Autoparts. Vanaf het begin lag de focus op het demonteren van jong gebruikte auto onderdelen en het inkopen en verkopen van sloopauto’s en demontage voertuigen. In relatief korte tijd groeide Jawie Autoparts uit tot een bedrijf met meer dan 25 werknemers op 2 verschillende bedrijfslocatie in de plaatsen Wijchen en Beuningen. In 2006 herhaalde de geschiedenis herhaalt zich en traden beide zoons, Jackie Lijbers en Wiellie Gerrits in dienst bij Jawie Autoparts.

Inmiddels 35 jaar later is Jawie Autoparts uitgegroeid tot een toekomstgericht familiebedrijf met een succesvol demontagebedrijf en een autobedrijf dat zich richt op het verkopen van jong gebruikte occasions in diverse prijsklassen.

Anno 2018 hebben de opvolgers Jackie Lijbers en Wiellie Gerrits wederom de handen ineen geslagen en zijn inmiddels gestart met de bouw van een compleet nieuw bedrijfspand. Naast de fysieke verkoop van auto onderdelen heeft Jawie Autoparts zich met name gericht op e-commerce marketing. Zowel op locatie als in de vernieuwde webshop kunt u terecht voor onderdelen van alle merken en modellen tegen concurrerende tarieven. Kortom, bent u op zoek naar originele auto onderdelen dan kan u simpelweg niet om Jawie Autoparts heen!

Hoofdkenmerken

Door al meer dan 35 jaar actief te zijn in de automotive branche is Jawie Autoparts een gerenommeerd bedrijf als het gaat om jong gebruikte auto onderdelen voor alle merken en type voertuigen. Zo bestaan onze dagelijkse activiteiten uit het demonteren van sloop en schadeauto’s, het inkopen van schadevoertuigen en/of handelsauto’s met als laatst het verkopen van auto materialen en de bijbehorende accessoires. Daarnaast beschikt Jawie Autoparts over een team met meerdere professionals die zich richten op particulieren, schadeherstelbedrijven, garagebedrijven, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen.

38 jaar ervaring

Jawie Autoparts is een toekomstgericht familiebedrijf en behoort al 35 jaar tot een begrip in de demontage branche.

Klantgericht handelen

Door een schat aan ervaring denken wij altijd mee uit het oogpunt van de klant met oplossingen op maat.

Kwalitatieve onderdelen

Alle onderdelen van Jawie Autoparts worden onderworpen aan een uitvoerige kwaliteitsinspectie.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

Stel al uw vragen aan Jordy

Klantbeoordelingen

9,1

star star star star star_half
Klantbeoordeling 9,1
Levering binnen 24 uur
6 tot 12 maanden garantie
Origineel gebruikte onderdelen
Hulp bij bestellen

Over Jawie Autoparts

gebruikte onderdelen

Gebruikte onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto's

Inkoop en verkoop van auto's

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

duurzaam en circulair

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

duurzaam en circulair

Coronavirus

Wij zijn gewoon open en nemen maatregelen vanwege Corona. Rondom corona treffen wij de volgende maatregelen voor uw en onze veiligheid...verder lezen

Partners en kwaliteitsnormen

Zo bent u verzekerd van kwaliteitsonderdelen en garantie op alle auto-onderdelen

Realisatie: iBuro