Betaalmogelijkheden

Veilig winkelen en betalen

Voor online betalingen maken wij gebruik van een SSL / Secure Sockets Layer verbinding. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden versleuteld en derden geen inzage hebben in uw betalingsgegevens. Uw betaal en contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten te verbeteren. Persoonlijke informatie zal nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer details zie het Privacybeleid

Betaalmogelijkheden

Ideal:

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. Met iDEAL kunt u vertrouwd, snel, veilig en gemakkelijk online betalen.

Sofort Banking:

Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en die u naar uw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG en behoort tot één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.

Bitcoin:

Het betalen met bitcoins is zo gemakkelijk als het versturen van een email. Om bitcoins over te kunnen maken heeft u enkel het ontvangstadres nodig. Het versturen komt in de praktijk neer op het invullen van het adres van de ontvanger, het invullen van de hoeveelheid bitcoins die u wilt versturen en klikken op verzenden.

Belfius Direct:

Belfius is een van de grootste banken van België en biedt een betaaloplossing voor al haar klanten. Met Belfius Direct kunnen klanten hun online aankopen afrekenen in de vertrouwde online betaalomgeving van hun bank. Betalingen met Belfius Direct zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Bancontact / Mister Cash:

Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk om online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. U betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

Bankoverboeking:

Een overschrijving of bankoverschrijving is het verplaatsen van tegoed van de ene bankrekening naar de andere in directe opdracht van de verzender. De verzender geeft dus zijn of haar eigen bank opdracht een bedrag over te boeken naar een andere rekening bij dezelfde bank of een andere bank.

Paypal:

PayPal is een online betaalservice waarbij u uw kaartgegevens enkel registreert bij PayPal. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven, waar u ook online aankoopt. U keurt de betaling goed via de beveiligde PayPal omgeving, zonder op onze website opnieuw uw bank of kaartgegevens te hoeven ingeven.

Creditcard:

Wanneer u een online aankoop wenst te doen met uw kredietkaart, hoef u niet eerst te registreren of een account aan te maken. U geeft gewoon de gevraagde gegevens van uw kredietkaart in en vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm, het scherm van uw eigen bank. Hiermee bevestig u uw identiteit en uw betaling.