Jawie Autoparts is al meer dan 25 jaar aangesloten bij organisatie Stiba. Stiba is al ruim 30 jaar de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck- en aanverwante voertuigdemontagebedrijven.

Bedrijven kunnen niet zomaar lid worden van de organisatie Stiba: het lidmaatschap is voor u als klant zijnde een bewijs dat het bedrijf voldoet aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit worden gesteld. Alle Stiba-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD).

Als een bedrijf kunt u op meerdere vlakken met Stiba te maken krijgen. De meest voor de hand liggende situaties zijn dan:

1. U zoek een gebruikt onderdeel met garantie.
2. U wilt een oud voertuig naar de “sloop” brengen.
3. U heeft een klacht over een Stiba-bedrijf.

Voor vragen of informatie betreft de certificering van Jawie Autoparts kunt u contact opnemen via onze contactpagina of door te bellen via onderstaand telefoonnummer.

Laat uw reactie achter