Bedrijfspand en magazijn

Jawie Autoparts is sinds vorig jaar begonnen met het vernieuwen en uitbreiden van het bedrijventerrein, autosloperij en voertuigdemontagebedrijf. Daarbij hebben wij een compleet nieuwe opslag van onderdelen gekregen en staat er inmiddels een compleet nieuw kantoorgebouw. In onze kantoorruimte zit de afdeling verkoop en inkoop gevestigd en kunnen wij fysieke klanten ontvangen via onze nieuwe klantenbalie. Daarnaast is ook de werkplaats flink onderhanden genomen. Denk hierbij aan een vloeistofdichte vloer, afvoerputten en een olieafscheider. Ik het kader van milieubewust recyclen voldoet Jawie Autoparts aan de laatste milieuwetgeving. Naast het vernieuwen van ons bedrijfspand is er ook gedacht aan de parkeergelegenheid. Zo zijn er compleet nieuwe parkeerplaatsen gecreëerd en is het aantal uitgebreid naar maarliefst 25 parkeerplaatsen. Zo ligt het bedrijventerrein van Jawie autoparts vlak naast de snelweg richting Nijmegen en is ons demontagebedrijf gehuisvest in midden centraal Gelderland. Heeft u vragen over onze bedrijfsactiviteiten of wilt u meer weten over onze sloopauto’s en merken dan kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Laat uw reactie achter