Bij de bouw van het nieuwe pand is ook gedacht aan het optimaliseren van het onderdelen magazijn. Bij het demonteren van een sloopauto of demontagevoertuig worden alle onderdelen uitvoerig onderworpen aan een technische inspectie waarna het auto onderdeel wordt gefotografeerd en voorzien van een barcode etiket. Daarnaast worden alle gebruikte onderdelen op merk, type en soorten in onze magazijnstellingen opgeslagen. Wanneer u een bestelling plaats bij Jawie Autoparts kunnen onze magazijnmedewerkers het onderdeel eenvoudig en snel uit de magazijnstellingen nemen en vervolgens aanbieden bij transporteur PostNL. Om een indruk te krijgen van onze voorraad met jong gebruikte auto onderdelen kunt u eenvoudig zoeken op merk of op kenteken via onze pagina met onderdelen. Of u nu op zoek bent naar onderdelen voor een Volvo, Mercedes, Fiat, Mazda, Volkswagen of Hyundai, bij Jawie Autoparts vindt u altijd het juiste onderdeel!

Laat uw reactie achter