Bent u specifiek op zoek naar onderdelen voor een jonge Peugeot, Kia, Land Rover of Saab dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de receptie en baliemedewerkers van Jawie Autoparts. Naast onze nieuwe kantoorruimte is er ook aandacht besteed aan het ontvangst van fysieke klanten. Zo heeft Jawie Autoparts een nieuwe klantenbalie waar altijd een medewerker klaar staat om uw vragen te beantwoorden. Bij onze klantenbalie kunt u terecht voor o.a gebruikte auto onderdelen, het inkopen van sloopauto’s en handelsauto’s, de sloopregeling, demontage voertuigen en garantiegevallen. Kortom, bent u op zoek naar een allround autodemontagebedrijf, sloopbedrijf of voertuig recycling bedrijf in de buurt van Nijmegen of Beuningen met een optimale klantenservice, dan kies u altijd voor autodemontagebedrijf Jawie Autoparts.

Laat uw reactie achter