In onze vernieuwde werkplaats zijn kosten nog moeite bespaard op het gebied van milieubewust recyclen. Zo beschikt onze werkplaats over een vloeistofdichte vloer, afvoerputten, olieafscheiders en moderne apparatuur voor het demonteren van auto onderdelen. Ook voor het verwerken van afvalstoffen en fossiele brandstoffen is onze werkplaats speciaal ingericht. Zo worden alle restvloeistoffen opgeslagen in grote opslagtanks die maandelijks worden afgevoerd. Naast dat Jawie Autoparts dagelijks actief is met het demonteren van jonge auto’s kunt u bij ons ook terecht voor de sloopregeling. Bij het aanschaffen van een jonge en “schonere” auto kunt u ervoor kiezen om uw oude voertuig vakkundig te laten recyclen. Zo is de werkplaats en sloperij van Jawie Autoparts een sloopauto innamepunt voor de Regio Beuningen en Nijmegen. Heeft vragen betreft de diensten in onze werkplaats of wilt u meer weten over de sloopregeling dan kunt u vrijblijven contact opnemen met één van onze medewerkers.

Laat uw reactie achter